English (United Kingdom)Svenska (Sverige)
HomeThe CarsThe Zilver ArrowAvlastning + grenrör

Avlastning + grenrör

Written by Beeblebrox June 03 2002 at 16:14.

This article is only available in swedish!

Efter ett par timmars arbete med svetsen och lite slangklämmor med mera har nu bilen försetts med en Bosch återcirkulerande avlastningsventil.

Dialynxröret

Förra hösten innan jag ställde av bilen märkte jag att grenröret var sprucket, något som ju inte är alltför ovanligt på femmorna. Självklart måste man ju ha lite bättre så Erik på Qtd kontaktades och en tid senare fick jag hem ett splirrans fint grenrör från Dialynx. Jag hann väl ha det i några veckor innan Erik ringde igen. -Kan jag få låna ditt grenrör? Va? Undrade jag. -jo, du vet Stellan i Borås behöver ett och det är lite bråttom, kan inte du skicka det till honom så fixar jag ett nytt åt dig?. Snäll som man är så störtade jag ut till garaget och packade röret i en låda( jag hade det liggande i hyllan på mognad) och skickade det till Borås. Så nu får jag se om jag får dit det den här vintern istället eftersom jag inte har lust att stå med sådant mitt i sommaren, det är ju då bilen skall nyttjas!

order levitra and not worry that it will condemn society buy levitra online and find out that it was you would be simply unbelievable.

Permalink | Print | E-mail

0 Comments | Add Comment

valid xhtmlvalid css

Copyright © 2009-2010. All rights reserved.